Installation af ladestander

ECO El er stolte af at levere pålidelige og bæredygtige løsninger til vores kunder. Kontakt os i dag for mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med din ladeboks og få installeret den korrekt og sikkert til din boligs el-system.

installation af El-ladestander

Ladestander og ladekabel

Vi kan installere din ladestander til hjemmet korrekt og efter dine specifikationer. Det er ærgerligt, hvis en stander ikke kan nå bilen korrekt. 

Vi installerer hængende ladebokse i forskellige materialer, også støbte ladestandere til at nedgrave på et stativ i indkørslen.

Spar penge - få ladestander hjemme

Der er mange penge at spare på at lade bilen op hjemme, men din stander skal også være en nyere model for at være mest effektiv og lade bilen i ordentlig tid.

Kan man selv installere en ladestander?

Ladestandere skal ifølge lovgivningen, ligesom havelamper der skal graves ned, installeres af en autoriseret el installatør. Der er tale om el installationer med en farlig høj spænding i elektriciteten.

Hvad kræver en ladestander?

En ladestander kræver et separat system, der kan afbrydes uafhængigt af resten af boligens el-system. På denne måde undgås afbrydelser ved for højt elforbrug igennem for få sikringer i en serie og ikke overbelastes.